Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση έργο σχετικό με το γήπεδο της ΑΕΚ



Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου που σχετίζεται με το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής που καταψήφισε τη ΜΠΕ, ανέφερε πως θέση της είναι πως η ΑΕΚ και τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας πρέπει να έχουν γήπεδο, στάδια και χώρους να αθλούνται.

 Στάθηκε όμως στο γεγονός πως ο δήμος Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος είναι αντίθετος στη συγκεκριμένη ΜΠΕ, μια Μελέτη που έκανε η «Δικέφαλος ΑΕ», για ένα δημόσιο έργο.
 
Υπογράμμισε πως οι παρατηρήσεις του δήμου για τη Μελέτη, αν και επιμέρους, είναι σωστές όπως για το πολύ μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργήσει η μετατροπή της Λ. Δεκελείας σε ταχείας κυκλοφορίας (κάτι που θα κόψει τη Ν. Φιλαδέλφεια στη μέση).

Επεσήμανε επίσης πως το κόστος του έργου το οποίο θα αναλάβει η Περιφέρεια θα φτάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ αλλά, σύμφωνα με τη ΜΠΕ, ίσως να ανέβει ακόμα περισσότερο. Έτσι, ο Γ. Μανουσογιαννάκης υπενθύμισε τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό για χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, σημειώνοντας πως τα 35 αυτά συνολικά εκατομμύρια δίνονται για ένα γήπεδο που δεν ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά στη «Δικέφαλος ΑΕ».
Στο παρακάτω vıdeo είναι όλη η τοποθέτηση:


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *