Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής «πέρασε» χωρίς συζήτηση το σχεδιασμό για τη διαχείριση απορριμμάτων!



Με μια πρωτοφανή ενέργεια της Διοίκησης Δούρου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα Τρίτη 6 Δεκέμβρη, «εγκρίθηκε» χωρίς συζήτηση και ψηφοφορία η 2η Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (Π.Ε.Σ.Δ.Α.) Αττικής.

Με πρόσχημα τις διαμαρτυρίες κατοίκων των περιοχών Φυλής και Μαραθώνα και ενώ είχε διακοπεί η συνεδρίαση, ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποτέλεσμα ψηφοφορίας η οποία δεν διεξήχθη ποτέ.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Αττικής, το βαθιά αντιλαϊκό και ταξικό περιεχόμενο του Αναθεωρημένου Π.Ε.Σ.Δ.Α., που εκ των πραγμάτων καταδικάζει ιδιαίτερα τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας και του Θριασίου, να συνεχίσουν να ζουν με τα σκουπίδια σ’ αυτή την ήδη κορεσμένη περιοχή.

Αυτά είναι τα «έργα και ημέρες», της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Καλούμε το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα να εντάξει στις διεκδικήσεις του και στην καθημερινή του πάλη και αυτό το μεγάλο θέμα που αφορά άμεσα στη ζωή της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Να μην αποδεχτεί και να καταργήσει στη πράξη την πολιτική που υπηρετεί τους μονοπωλιακούς ομίλους, δίνοντας τους «γη και ύδωρ».

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *